Nyár végére a bőr fáradtabb, sérülékenyebb, hiszen sok mindent kellett elviselnie. Egy gyengéd ápolást nyújtó arcpermettel visszaadhatod ragyogását.

A nyári melegben többször szorul felfrissülésre a bőr: gondolj csak bele, mit kell kiállnia, amikor a tűző napon szinte beleolvad a pórusokba a smink, vagy kiszárítja a klóros víz a strandon, esetleg egész nap a mesterséges klímát kell elviselnie.

A városi levegőben kavargó port és szmogot már nem is említjük. Csodálkozunk, hogy egy hosszabb, kimerítő utazás után nem a régi a bőrünk: fakó, fáradt és fénytelen, pedig elvileg pihentünk. Ha úgy érzed, te is túlterhelted az arcbőrödet, egy frissítő arcpermettel újra feltöltheted energiával.

Az arcpermetek többsége már nem csupán megnyugvást és felfrissülést ad a bőrnek, hanem ápoló, tápláló összetevőket is tartalmaz, melyek hidratálják a sejteket. Akadnak olyan formulák, melyek nemcsak az arckrém alatt működnek jól, hanem a nap bármely szakaszában, akár a sminkre permetezve is felüdülést nyújthatnak a bőr számára.

Persze, tiszta arcon hatnak a legjobban, de a kedvenc arcvizedet mindig magaddal hordhatod a táskádban, hogy kéznél legyen, ha gyorssegélyre van szüksége a kiszáradt bőrödnek.

  • Megosztás:
hirdetés