A Clarins új primerformulái a színeket helyezik reflektorfénybe. Kipróbáltuk, hogy az üde korall valóban kiegyenlíti-e az arc tónusait.

Áprilisban részt vettünk a Dovex bloggertalálkozóján, ahol kipróbálhattuk a kozmetikai luxusmárkák tavaszi újdonságait. Volt szerencsénk megismerkedni a Clarins új SOS primercsaládjával is, melynek termékei különböző színárnyalatokkal érik el a tökéletes bőrkép látszatát. Az illúzió lényege a komplementer színek elméletén alapszik: két komplementer tónus egymás ellentéte, ugyanakkor tökéletesen kiegészíti az egyik a másikat, és vice versa.

Az új primerpaletta fehér, pink, barack, korall, zöld és levendula árnyalatokból áll, melyek kiegyensúlyozott színt és ragyogást kölcsönöznek az arcnak. Én a pigmentfoltokra ajánlott korallos terméket választottam kipróbálásra, mert valamiért rögtön megszólított. Nincs túl sok sötét folt a bőrömön, de időnként – különösen a fáradtság hatására – egyenetlen az arcszínem.

A pumpás kiszerelés nagyon praktikus, kézre áll, és a mennyiség pontosan adagolható. A primer állaga pont megfelelő, egyenletesen szétoszlatható a bőrön, nagyon könnyű, szinte el is felejti az ember, hogy használta. Nem hagy zsíros foltokat, és még a kombinált bőrön alkalmazva sem eredményez olajos csillogást.

A pigmentek gyöngyházas, diszkrét ragyogása szinte azonnal új életre kelti az arcot. Frissebb, egyenletesebb árnyalatú, kisimultabb lesz tőle a bőr, ami a fényvisszaverő hatásnak is köszönhető. Egy ilyen primerrel lazán le lehet tagadni az esti tivornyát, mert olyan kipihent képet mutathatsz vele a külvilág felé, mintha minimum nyolc órát aludtál volna. A sötét foltokat nem tünteti el egészen, de erősen elhalványítja, sőt, a szem alatti karikákra is nagyon hatásos.

Én nem használok alapozót, rögtön a primerre viszem fel a kompakt púdert és a színtelen rögzítő púdert, így az egész sminkem nagyon könnyű, természetes és leheletfinom hatást kelt. Az én esetemben azonban a tartósabb smink ígérete nem igazán vált be: sőt, úgy érzem, hamarabb elkenődnek a dolgok, amióta a primert használom.

Próbáltam kevesebbet felkenni belőle az arcomra, de akkor is a nap felénél többször meg kellett igazítanom a sminkemet. Az illata viszont nagyon kellemes, és semmilyen irritációt nem okozott az érzékeny bőrömön. A termék a smink javítására is alkalmazható, illetve az alapozóba is bele lehet keverni, ha valakinek úgy kényelmesebb.

Erre használd a Clarins primerszíneit:

  • fehér – fénytelen, szürkés bőrre,
  • pink – a fáradtság jelei ellen,
  • barack – sötét karikák, látható vénák, pattanások után maradt foltok elkendőzésére,
  • korall – pigmentfoltokra, elszíneződésekre, egyenetlen bőrszínre,
  • zöld – gyulladt, piros foltokra, arcpír csökkentésére, a nyugodt arcszínért,
  • levendula – sárgás bőrtónusra.

 

  • Megosztás:
hirdetés