Nem igazi halakra kell gondolni, de a hatás így is ütős. Emlékszel még az akváriumlámpára, melyben buborékok, csillámok és műanyag halak lebegtek? Pont ilyen giccses a mintájára készült műköröm.

hirdetés

Egy poént megér – valószínűleg ezt gondolhatta magában az akváriumköröm megálmodója és alkotója, aki munkát és időt nem sajnálva, olyan műkörmöt épített, melyben buborékok, miniatűr, műanyag halak, és még ki tudja, miféle csillámos dolgok úszkálnak.

Trendnek éppen nem neveznénk ezt a csodát, hiszen fellángolása óta nem sokan vállalkoztak arra, hogy megkíséreljék elkészíteni vagy éppen viselni az üregesre épített műkörmöket, melyek jóval vastagabbak és hosszabbak az átlagos, még kényelmesen hordható körmöknél.

Bár az ötlet maga kissé beteg, a kivitelezése egészen elképesztő, hiszen nem egyszerű összehozni a kívánt végeredményt. Már csak az érdekesség kedvéért is érdemes megnézni az alábbi videót, hogy bizony, ilyen is van. Sok furcsa manikűrt láttunk már, de ilyet még nem. Elképesztő, hogy egyesek mire képesek!

  • Megosztás: