Az idei hajszíndivat eddigi befutói között a természetes árnyalatok hódítottak, azonban a házi karantén egykettőre felülírta a trendeket. Legalábbis, amíg tart az áldatlan helyzet, és nincs lehetőség fodrászhoz menni.

hirdetés

A rózsaszín és kék hajszín hódít most az Instán

Biztosan sokaknak okoz most gondot a hajfestés kérdése, kevesen merik bevállalni otthon a procedúrát, főleg, ha több szín kikeverésére van szükség hozzá. Az Instagramon egyre többen osztják meg ezzel kapcsolatban a tapasztalataikat, amit sokan nem sikerként könyvelnek el.

Valószínűleg ennek köszönhetően indult el egyfajta mozgalom a sztárok körében, aminek nyomán többek között Dua Lipa, Georgia May Jagger, Hilary Duff és Jennifer Love Hewitt is feltűnő, fesztiválokba illő színűre festette a haját. Ez elsősorban a rózsaszín és kék árnyalatokat jelenti, amik egyre több sztár szívét hódítják meg.

Mi tagadás, mikor, ha nem most jött el az idő, hogy az ember kipróbáljon valami újat, őrültet, hiszen kevésbé kell tartani a végeredmény megítélésétől, mint az élet normál folyásának időszakában. Végülis a karantén a kreativitásról és kísérletezésről is szól, így simán lehet, hogy ezekben az időkben fedezed fel az új kedvenc hajszínedet.

Főkép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés