Az biztos, hogy a sok otthon töltött óra eddig ismeretlen lehetőségek felfedezésére ad alapot, amikből van is bőven. Az Instagram legalábbis ezt mutatja, ahol most egy meglehetősen furcsa divatolás uralkodott el.

Ez a párnázott miniruha biztosan kényelmes

Pontosabban egy új kihívás, aminek a középpontjában a párna áll. Ha eddig nem tudtuk, miként lehet felhasználni egy egyszerű, pihe-puha párnát a divat szolgálatában, akkor most már erre is tudjuk a választ: fogj egy nagyméretű párnát magad elé és egy derékban megkötött övvel rögzítsd. És voilá, már kész is a divatos miniruha.

Hát igen, valakinek ez is eszébe jutott, de az biztos, hogy az új trenddel már a fél Instagram posztolt képet. A kihívás #quarantinepillowchallenge néven fut, így aki érzi magában az ihletet, most már tudja, miként ossza meg a világgal.

A különleges miniruhával az igazán kreatívak komplett szetteket állítanak össze, amikben dizájner övek, táskák, cipők és egyéb kiegészítők is helyet kapnak. Ha később nem is viselhetjük utcára ezt a kreatív ruhadarabot, otthon azért egy kis szórakozásra és a kedvenc ruháink iránt érzett nosztalgiára mindenképpen alapot ad.

Főkép: Instagram.

  • Megosztás:
hirdetés