Ha a hajszárító légszívó rácsa eltömődik piszokkal, a masina nem szuperál valami jól. Szerencsére nagyon egyszerűen és gyorsan tisztítható, amihez nem kell szétszerelned az eszközt.

hirdetés

A mindennapos használat során a szépségápolási eszközök sajnos hamar elkoszosodnak, és ebbe beletartozik a hajszárító, a szempilla-pöndörítő, sőt, még a műszempilla is. Ha a hajszárító légszívó rácsa megtelik ragacsos porral, nemcsak kellemetlen szagot áraszt magából, hanem ilyenkor az is benne van a pakliban, hogy az eltömődés miatt elromlik vagy leáll a masina. Fontos, hogy tisztán tartsd az eszközt, különösen ezt a részét, mely megakadályozza, hogy túlmelegedjen.

A jó hír az, hogy nagyon könnyen megszabadulhatsz a hajszárító rácsán megtapadt mocsoktól egy használaton kívüli fogkefével. A szempilla-göndörítőre rászáradt pillafesték úgyszintén egyszerűen eltávolítható vakargatás nélkül, egy jó kis trükkel. A műszempillát sem érdemes újra felhasználni úgy, hogy a szálaiba beleszáradt az előzőleg felkent festék. Mielőtt ismét felteszed, mosd ki az alábbi, kíméletes módszerrel, mely teljesen újjávarázsolja a művi pillasort. Szuper házi praktikákat mutatunk!

  • Megosztás:
hirdetés