Ha hosszú hajad van, érdemes a fonással játszani, mert az egyszerű lófarkon kívül számos különleges frizurát is alkothatsz így.

Mutatunk három könnyen elkészíthető, ám nagyon mutatós hajkölteményt, amit érdemes kipróbálnod 2015-ben! A cikk alján videót is találsz.

Fonott frizurák

Az első frizura mindennapi viseletre is alkalmas, percek alatt elkészíthető, és nem igényel komolyabb erőfeszítést. Egyszerűen fonj be egy vastagabb tincset az egyik oldalon, majd fogd hátra a hajad első tincseit, és hátul is fond be hármas fonással a hajad felső részét. A kilógó tincseket be is sütheted.

A második frizurát még könnyebb elkészíteni: a művelet a frufru alatti tincsek befonásával, majd széthúzgálásával kezdődik. Ha ez megvan, fogd lófarokba a hajad, és egy tinccsel fedd be a hajgumit! Ha úgy jobban tetszik, itt is előkerülhet a sütővas.

A harmadik, egyben utolsó frizura egy csodaszép, nőies, romantikus konty. Az első lépés ugyanúgy egy vastag, oldalsó tincs befonása, széthúzgálása. Ezután mindkét oldalról vedd fel az első tincset, és fogd hátra a fonattal együtt egy hajgumi segítségével! Végül fogd össze a hajad alsó, maradék részét is, és tekerd át a felső, előzőleg összefogott két tincsen, amíg egy kontyot kapsz. A kész frizurát rögzítsd hullámcsattal!

Hogy biztosan mindent jól csinálj, a frizurák elkészítésének menetét videón is megnézheted, és, bár a felvétel angol nyelvű, a lépések tökéletesen követhetők a kép alapján is.

  • Megosztás:
hirdetés