Néhány napja került sor a Chanel 2018-as Metiers d’Art bemutatójára, ahol nemcsak a ruhák, de a frizurák is figyelemreméltók voltak.

Az egyik modell, Vanessa Hong hajkölteménye különösen nagy elismerést váltott ki, és a róla készült fényképek az interneten is villámgyorsan elterjedtek. Hamarosan mindenki tudni akarta, hogy pontosan hogyan is született meg a különleges, gyöngyökkel és hajékszerekkel díszített frizura, ezért maga a mesterfodrász, Mischa G árulta el a titkát az Elle.com-nak.

– Az utolsó pillanatban döntöttük el, milyen legyen a frizura. Villámgyorsan beszereztem a kiegészítőket a kedvenc gyöngyboltomból, és fél óra alatt 64 ékszert ragasztottam különböző hullámcsatokra. Rendezett, mégis véletlenszerű hatást akartam elérni – mondta a fodrász.

Végül a kagylószerű hatás miatt francia kontyot készített, ám előtte alaposan lesimította a hajat egy erős hajlakkal, hogy legyen mibe kapaszkodniuk a csatoknak, melyeket a kész frizurába tűzdelt. Nézd meg videón az elképesztő végeredményt!

  • Megosztás:
hirdetés