A hajsütés művelete cseppet sem tűnik bonyolultnak, de azért az esetek többségében nem olyan eredményt produkálunk otthon a sütővassal, mint egy profi fodrász.

hirdetés

A színésznők és modellek haját unos-untig sütögetik, mégsem tűnik szálkásnak vagy sprődnek az ondolált frizurájuk, sőt, elképesztően rugalmas és fényes loknikat tudnak felmutatni, amikor megjelennek egy-egy jeles eseményen.

Persze, mi is eleget hallottunk már arról, hogyan védjük meg tincseinket az erős hőhatástól, és, hogy a hajlakkot még álmunkban se permetezzük sütés előtt a szálakra, kizárólag utána, akkor is módjával. Követjük a hajsütőhöz mellékelt használati utasításokat is, mégsem szívderítő a hullámosítás eredménye: a hajvégek seprűként szétállnak, a loknik kuszák, és hamar szétesnek, a rugalmas, fényes hatás pedig rendszerint elmarad, a hővédő spray használata ellenére is.

Így használd a hajsütővasat!

Az alábbi videóban Joy La Rosa, a sztárok egyik kedvenc fodrásza ad egyszerű tippeket és tanácsokat azok számára, akik eddig nem boldogultak a hajsütővassal. Te is mindig a hajtövektől kezdve tekerted fel a tincseket a henger alakú vasra? Akkor nagyon rosszul tetted, ugyanis a hajvégek a legsérülékenyebbek, ezért könnyebben elégnek a hő hatására.

A hajszálak szerkezetét is megóvhatod, illetve szebb frizurára tehetsz szert, ha inkább a hajtövekhez illeszted a sütővasat, és a videóban látott technikával tekered fel a tincseket. Érdemes alacsony hőfokon begyakorolni a mozdulatokat, mert először valószínűleg nem megy majd ilyen gyorsan, és annak a hajad láthatja kárát. Nézd meg, hogy csinálja egy profi!

  • Megosztás:
hirdetés