A haj meghatározó része a megjelenésnek, de nem mindig van idő arra, hogy a legjobb formába hozd. Biztos veled is előfordult már, hogy elaludtál, rohanni kellett, és nem tudtad megmosni. Ilyenkor sem kell kétségbeesni, sem elkésni, mert egyszerű frizurákkal könnyen megoldható a helyzet.

Szexi frizurák, ha nem volt időd hajat mosni

A legkézenfekvőbb frizura ilyenkor a teljesen egyszerű lófarok, amit tényleg mindenki el tud készíteni. Alaposan keféld át a hajad, majd fogd egészen szoros lófarokba, és simíts rá egy kis zselét, hogy ne a zsírtól csillogjon. Ha van még egy kis időd, akkor be is fonhatod a hajad.

Kim Kardashian egyszerű balerinakontya is tökéletes lehet, ha csak kapkodni van idő a fürdőben. Először készíts lófarkat, majd tekerd fel a hajat, és francia csatokkal rögzítsd. Itt is fontos előtte kikefélni. A celebritás is szívesen hord egyébként lófarkat.

A Totalbeauty a következő frizurát is javasolja, bár szerintünk, akinek van ideje a fejre fonogatni a hajat, az akár meg is moshatja, valószínűleg gyorsabban végez, de lehet, hogy csak mi nem bízunk a saját kézügyességünkben. A híresen igénytelen Kristen Stewart itt egy premierre választotta a francia fonatot.

  • Megosztás:
hirdetés