Nem tudták még megfejteni a jelenség okát, de tény, hogy a legtöbb nőt tavasszal kapja el a frizuraváltási hév. Ez alól az ismert modellek és színésznők sem kivételek.

Idén a természetes ragyogású barna tónusok nagyobb figyelmet kapnak, mint a szőkék, az új trend népszerűségét pedig számos híresség hajszínváltása igazolja. Ám nemcsak az árnyalatok terén fedezhető fel a változás, hiszen sokan a rövidebb hajfazont is bevállalták.

A modellek és a színésznők között egyaránt akadnak olyanok, akik a bob vagy a lob frizura mellett döntöttek, és szőke helyett, már barna árnyalattal köszöntötték a tavaszt.

Ez most a legdivatosabb kombináció a szezonban, ezért, olyan hírességektől is inspirációt meríthetünk, akik már régóta ezt a fazont viselik, csak a hosszát váltogatják, esetleg időről időre visszatérnek a bubifrizura valamely változatához. Az alábbi sztárok a hajszínpaletta legdivatosabb árnyalatait vonultatják fel, és frizuráikkal arról is képet adnak, hogy melyek a legmenőbb fazonok a szezonban.

Kiemelt kép: Frazer Harrison/Getty Images.

Képgaléria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés