Mary Greenwell, a kifutók és a divatmagazinok profi sminkmestere egy videóval és bárki számára követhető sminktippekkel szeretné megkönnyíteni a programokkal telezsúfolt nyári időszakot.

Gyakori problémának érzi ugyanis, hogy a nők felkészületlen arcbőrrel esnek be egy part menti koktélbárba az egész napos strandolás után. Hiába a szépen lebarnult bőr, az éjszakai szórakozóhelyeken egészen más a világítás, ráadásul a víz és a napfény közös erővel kiszáríthatja az arc egyes pontjait. A videó azoknak igyekszik segítséget nyújtani, akiknek nincs sok idejük szépítkezni az esti program előtt.

Természetesen egy alapos tisztítással kell kezdeni a bőr megújítását, majd jöhet egy hidratáló permet, ami gyorsan regenerálja a szomjas bőrt. A sminkmester szerint az arc esetében indokolt az 50 faktoros fényvédő krém, hiszen a szemek körül, az orron és a homlokon több helyen is vékony és érzékeny a bőrfelszín. Ha felfrissültek a bőrsejtek, jöhet a tíz perc alatt könnyedén felvihető smink, mely ragyogó megjelenést biztosít. A rúzs alapját matt szájkontúrceruzával viszi fel a sminkmester, majd egy eltérő árnyalatú, de lágyan harmonizáló, csillogó réteggel borítja be az egészet. A tanácsa pedig, főleg napozás utáni sminkeléshez: nincs szükség semmilyen arcpírra, ha a szemhéjfesték és a rúzs is fényes felületű.

  • Megosztás:
hirdetés