Néha rá lehet unni a hosszú hajra, ám a hajvágás drasztikus és végleges változtatást jelent. Ha nem akarsz örökre megválni tincseidtől, ez a trükk tetszeni fog!

Minden nőre rátör olykor az elnyomhatatlan vágy, hogy változtasson a külsején. Sokan ilyenkor ugranak bele hirtelen felindulásból egy radikális frizuraváltásba, melyet nem gondolnak meg alaposan. Másnap pedig jön a gyötrelmes megbánás, amikor hiányozni kezd a vállakat verdeső hajzuhatag. Akinek régóta van hosszú haja, érthető módon nehezen válik meg tőle.

Ez olyan döntés, amit nem árt jól megfontolni, hiszen sok időbe telik, míg újra visszanő a szeretett sörény. Azért persze titkon minden hosszú hajú nőben ott motoszkál időnként a kérdés: „Vajon, hogy néznék ki rövid frizurával? Jól állna nekem?” A fel-feltörő kíváncsiságot pedig egyre nehezebb csillapítani. Ám nem muszáj ilyenkor rögtön fodrászhoz rohanni, sőt, a frizuratervező applikációknál is jobbat tudunk. Egy lelkes szépségblogger két ötletes videón mutatja be, hogyan próbálhatod ki az egészen rövid és a vállig érő – elöl hosszabb, hátul rövidebb – bob fazont, hajvágás nélkül.

  • Megosztás:
hirdetés