Amikor az öltözék alkalmi hajviseletért kiált, a rövid frizura gyakran gondot jelent a negyvenes-ötvenes korosztály számára. Elképzelésük sincs, mit hozzanak ki belőle, pláne, ha nem akarnak berakott hajú matrónának tűnni.

hirdetés

Nyáron számos alkalom adódik, amely elegáns megjelenést kíván, ám a szép ruha sem muzsikál úgy, ahogy elvárnánk, ha nem passzol hozzá a frizura. A rövid haj ilyenkor óriási dilemmát okoz, pedig kis leleménnyel sokféleképpen alakítható, sőt, fiatalító erejét is megtapasztalhatjuk, ha jól bánunk a körkefével és a hajsütővel.

Az ötvenes éveiben járó ex hírolvasó, Dominique Sachse imádja rövid, pixie frizuráját, és ami azt illeti, jól is tud bánni vele. Mindig változatosan viseli, és az alkalomhoz igazítja a stílusát.

Videójában négy divatos hajviseletet mutat be, amelyek nemcsak a negyven alattiaknak állnak jól. Sőt, az érett hölgyek tudják igazán sikkesen viselni az efféle vonzó frizurákat. Az elkészítésük sem nagy ördöngösség, ráadásul a körkefén, a hajszárítón, a sütővason és néhány dekoratív hajdíszen túl, nem igényelnek különleges kellékeket.

 

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés