Dominique Sachse hírolvasó volt egykoron, naponta kikészítették az arcát a képernyőre, ezért jól tudja, milyen trükkökkel élhet egy nő. Most egy finom, mindennapi sminket mutat be, mely maszkhatás nélkül fiatalít.

Sokan saccolgatták már, de pontosan senki sem tudja, hogy hány éves Dominique Sache, aki már maga mögött hagyta a híradózást, és most szépségtanácsokat ad videóblogjában. Ám az egyáltalán nem titok, hogy jó pár plasztikai beavatkozáson átesett már az arca. Nehéz is lenne titkolnia, hiszen a korábbi és a mostani képei között nyilvánvaló a különbség. Ennek ellenére őt sem kerüli ki az idő, vannak öregedési foltjai, karikás a szeme alatt, és saját bevallása szerint a fáradtság éveket öregít rajta.

A mai szépségtrendeket elvetve, ebben a videójában észszerű sminktippeket ad a fiatalos kinézetre vágyó nőtársainak. Nem erőlködik, hogy húszévesnek pingálja magát a mai, Instagramon felfutott irányzatok alapján. Tartózkodik az erős, tolakodó színektől, nem fest magának új szemöldököt, és a kontúrozással is csínján bánik. Összességében egy nagyon viselhető, finom nappali sminket készít magának olyan tanácsokkal megtűzdelve, melyek megszívlelendőek a negyven feletti, de még a harmincon túli nők számára is – a munkásságát követve ő egyébként az ötvenes éveiben járhat.

Magyar felirattal is megnézheted a videót, ha a jobb alsó sarokban a beállításoknál átállítod a nyelvet. Érdemes megfigyelni, hogy a csillogást sem viszi túlzásba csak azért, mert közismert a fiatalító hatása: csupán az arccsontjára kerül egy leheletnyi bézs selyemfény, és ugyanez a visszafogott ragyogás köszön vissza a száján.

  • Megosztás:
hirdetés