A felborotvált frizurákról már nemcsak a nyolcvanas-kilencvenes évek punk korszaka juthat az eszünkbe, hiszen a fodrászok egyre nőiesebb verziókkal rukkolnak elő.

hirdetés

A felnyírt frizurák hatalmas stílusváltáson mentek keresztül az elmúlt években. Bár nem kevésbé vagányak, mint korábban, kissé finomodtak a fazonok, és bizony, egyik-másik hajforma már nőiesnek is tekinthető. Igazán látványos hajkreációkat kísérleteztek ki a fodrászok, akik arra biztatják a bátrabbakat, hogy egyedi mintázatokkal és színkombinációkkal vállalják be ezt a trendet.

Persze akadnak olyanok, akik úgy érzik, a felnyírt haj menő lehet egy buliban, de nem minden helyzetben helyénvaló viselet. Nekik is tartogat néhány alternatívát az új divathullám, ugyanis a felborotvált rész könnyen elrejthető a hajtömeg alatt, így nem minden esetben válik láthatóvá.

Ebbe a frizuratrendbe szinte minden belefér, az eredmény csak a te fantáziádon és a fodrász ügyes kezén múlik.

A vékony szálú hajat megemelik az aláborotvált, rétegesen vágott tincsek. Ha bizonytalan vagy, milyen fazon mellett dönts, az alábbi kreatív hajstílusok nagy adag inspirációlökettel láthatnak el.

A felnyírt rövid haj dúsabbnak tűnik, és nem muszáj mindig úgy fésülni a tincseket, hogy látható legyen a felborotvált rész.

Különféle minták közül választhatsz, melyekkel még izgalmasabbá teheted a felnyírt fazont.

Az önkifejezés jó móka, de lehet, hogy a munkahelyeden nem díjazzák. Ha hosszú hajad van, könnyen elrejtheted a tarkódra borotvált mintát.

A borotvált felületet kimosható színekkel is feldobhatod.

  • Megosztás: