Biztosan te is imádod a frissen hulló havat, amikor minden szikrázik, legyen nappal vagy este, itt is megcsillan a fény, ott is megcsillan, mindtha porcukor borítaná a földet. Talán már nem kell sokat várni az első hóra, de addig is miért ne idézhetnéd fel ezt a csodás látványt mondjuk a körmeiden?

Fehér csillámos körmök

A csillogó, szikrázó körömfestés nagyon látványos, ugyanakkor egyáltalán nem nehéz elkészíteni, nem kell hozzá különösebb kézügyesség, csak egy alaplakk, illetve egy csillámos fedőlakk, no meg némi türelem.

Beterítheted az egész körmödet a hópelyhek csillogását idéző lakkal, de használhatod kisebb területen is a csillámokat. Ha az előbbit szeretnéd, akkor válassz olyan lakkot, mely nemcsak színében, de különleges textúrájában is a hóra hasonlít, ilyen lehet az úgynevezett homok vagy matt körömlakk, melybe csillámokat tettek, de a bársonypor is tökéletesen funkcionál hóként. Sőt, ha a nem teljesen száraz lakkra vattát nyomkodsz igazán élethű lesz.

Ha csak néhol szeretnél csillámot, előbb fesd ki a körmöd a világos alaplakkal, elképzelhető, hogy több rétegben szükséges, majd száradás után a tövét vagy a végét dekoráld ki ezüs vagy arany csillámokkal, végül színtelen lakkal fixáld, majd élvezd az eredményt.

  • Megosztás:
hirdetés