Hivatalosan is beköszöntött az ősz, gyönyörű színekbe vonva a várost. Ha te is kedveled az avar narancsos-barnás-vöröses és még ezer árnyalatú világát, akkor érdemes megnézned a következő körömmintákat, melyek, ha nem is teljesen tökéletesen, de visszaadnak valamennyit a csodás látványból.

Ahhoz, hogy elkészítsd ezeket a csodákat, szükséged lesz néhány színes körömlakkra és egy úgynevezett dekoráló pálcára is, lehetőleg kétméretű fejjel.

Aranyszínű falevelek

Alapozd le a körmödet fehér lakkal, majd márts bele egy kisebb fejű körömdíszítő eszközt a sárga, barna, bordó és arany színeibe, utána pedig pöttyözd be vele négy ujjadat. A mutatót hagyd szabadon, erre – szintén a körömdíszítővel – rajzolj egy fát, majd úgy készíts rá színes pöttyöket, mintha azok a falevelek volnának.

Kopasz fa

A levelét lehullatott fát a következőképpen tudod elkészíteni. Fesd le a körmödet fehérre. Egy szivacs segítségével készíts természetes hatású, ombre festést a körmökre, majd a körömdíszítő eszközzel és barna vagy fekete festékkel rajzolj meg egy széljárta lombkoronát.

Csillogó lombhullás

Ezúttal narancsos-barnásra fesd le a körmeidet, majd csillogó lakkal kend át az ujjakat egytől egyig, és várd meg, míg megszárad a festék. Ezután a gyűrűs- és a mutatóujjadra rajzold meg egy falevél körvonalát, fesd ki belülről, majd a díszítő eszközzel készíts rá erezetet.

Belógó ágak

Ha nincs kedved sokat pepecselni, egyszerűen fesd le aranyszínűre a körmeidet, rajzolj mindegyik tetejére egy benyúló faágat, azokra pedig néhány levelet. Nem bonyolult, de annál látványosabb.

Fotók: sunshinecitizen.com, fashiondivadesign.com, glamradar.com, setinlacquer.com-

  • Megosztás:
hirdetés