Nem is annyira a fazonok terén, inkább a vágási technikákban jelennek meg markáns változtatások. Nem biztos, hogy jövőre is a hosszú haj mellett döntesz!

A hosszú bob, vagyis a lob továbbra is listavezető lesz a frizuratrendekben, a legnagyobb változásokra pedig a hajvágásnál számíthatsz. Az új, divatos hajviseleteket már nem puha hajvégekkel, hanem éles vágásokkal kell elképzelni. Lehet, hogy a fodrász be sem vizezi a tincseket, hanem szárazon szabadít meg a hosszú sörényedtől. Olló helyett gyakrabban kerül majd elő a hajvágó, ami szintén az egyenes, éles szélek kialakítását támogatja.

A szuper sima, erőtől sugárzó, egyenes szálak jönnek divatba, emellett a vízeséshullámok éppúgy hódítanak majd. A réteges hajvágás szintén kikopik a köztudatból, helyette az egyben lenyesett haj lesz a menő. A frufru sem vész el, csak átalakul: a szögletes, éles formák itt is előtérbe kerülnek. A lágyságot inkább a színátmenetes, természetesnek tűnő meleg barna és napszítta szőke tincsek képviselik. A vibráló, erőteljes, természetellenes hajtónusok éppúgy népszerűek lesznek, mint most.

  • Megosztás:
hirdetés