A fémes, glamúros, csillogó sminkek a nyárba is átcsúsztak – persze egy fokkal visszafogottabban, hiszen nyáron kevésbé szerencsés több réteg festéket felvinni az arcodra.

Egy mozdulat a tökéletes sminkért

Ugyanakkor az is igaz, hogy ezen a nyáron sok olyasmi megengedett, ami a korábbi évek sminktrendjeiben elképzelhetetlen volt – például a nyári színek közé kerültek az erősebb, sötétebb színű rúzsok is.

Enek megfelelően akár a nappali sminkedbe is becsempészheted a csillogást, de inkább csak egyetlen kiegészítőt használj – így egyetlen mozdulattal sikkessé és divatossá varázsolhatod a sminkedet, anélkül, hogy az hivalkodó lenne.

A fényes körömlakkok és a színes, csillámló szemceruzák tökéletesen kiegészítik a sminkedet, látványosabbá és frissebbé teszik, különösen a kék és zöld árnyalatok számítanak kedvencnek az idén.

Éjszakára jöhetnek a csillámló szemhéjpúderek, itt is szintén divatos a kék, azonban ekkor már bátrabban bevetheted a mélyebb tónusokat és a lilás árnyalatokat – egy kevés csillám a füstös szemfestéket is nyáriassá teszi.

Sminkek: 1.:Dior Garden Clutch paletta, 26 490 forint; 2.: IsaDora Twist-up metallic szemceruza, 2790 forint; 3.: Artdeco Hot Chili Lip Booster szájfény, 3696 forint; 4. Shiseido Luminizing Satin szemhéjpúder, 6890 forint; 5.: Chanel Illusion d’Ombre szemhéjfesték, 9690 forint; 6.: Bobbi Brown Long-wear Cream Shadow tartós szemhéjfesték, 6400 forint; 7.: MAC körömlakk, 3600 forint, 8.: Sisley Phyto Lip Shine ajakrúzs, 8650 forint.

  • Megosztás:
hirdetés