A régi idők inspirálják az idei frufrudivatot, így a legtöbb fazon visszatér a múltból. Ez jó hír, hiszen könnyebb lesz kiválasztanunk, hogy melyik passzol leginkább az arcformánkhoz.

A hírességek régi és új frizuráiból gyakran merít ihletet a divat, így cseppet sem csodálkozunk azon, hogy újra előkerült a frufru, mely máris óriási népszerűségnek örvend. Mivel csak pár nyisszantás, és kész, sokan azt gondolják, hogy a frufru alapvetően nem jelent nagy változtatást. Pedig nem árt alaposan megfontolni, mielőtt ollót ragad az ember, hogy melyik fazon illik a személyiségéhez, a stílusához és nem utolsósorban az arctípusához.

Az idei frufruválaszték rettentően széles, az egészen rövid verzióktól kezdve az egyenesen és a hullámoson át a szemöldökre rálógó fazonokig vezet az út. Így nem kell azon izgulni, hogy nincs miből válogatni, ha a kiszemelt frufrutípus mégsem állna jól. A hírességek régi és új frizuráiból válogattunk egy csokorral, melyek a mai divatnak is megfelelnek. Figyeld meg az arcuk jellemzőit, és, ha tetszik a hajuk, vesd össze a saját fejformáddal.

  • Megosztás:
hirdetés