A testtekercselési praktikáktól sokan csodát remélnek, ám, mielőtt belekezdenénk, nem árt tudni, hogy valóban hatékony-e. Ez a lány letesztelte, és megosztotta az eredményt.

Vannak olyan házi szépségpraktikák, melyek olyan régóta keringenek már a köztudatban, hogy nem lehet tudni, csupán a legendák táborába sorolhatók, vagy valóban kedvező hatás érhető el velük. Ilyen a testtekercselés is, melyről többen állítják, hogy kilókat és centiket lehet vele veszíteni rövid időn belül, ám a szkeptikusok inkább a testedzésre és a diétára esküsznek.

Szerencsére mindig akadnak olyan vállalkozó kedvű szépségbloggerek, akik nem sajnálják rá az időt, hogy leteszteljék a testformáló trükköket, illetve megosszák másokkal tapasztalataikat. A Nicole Skyes videóblog szerzője is így tett, és el is mondta őszinte véleményét a kókuszolajos testtekercselésről. Nicole kókuszolajjal kente be problémásnak vélt testrészeit, majd folpackot tekert rájuk. A pakolást egész éjszaka viselte.

Elmondása szerint, meglehetősen kényelmetlen volt így aludni, de már este érezte, hogy beindult a méregtelenítési folyamat, hiszen bőségesen izzadt a betekert területeken. Szerinte nem kell csodát várni a házi testtekercseléstől. Valóban vékonyabbnak érezte reggel a combjait, és laposabbnak a hasát, de ez inkább a vízvesztésnek tudható be. Rendszeres testmozgás mellett azonban, felgyorsíthatja a fogyást, és még a bőrt is simává és puhává varázsolja.

  • Megosztás:
hirdetés