Mivel rendkívül eklektikus a téli divat, már semmin nem tudunk meglepődni, azon sem, hogy a hideg nem űzte ki az élénk, nyári tónusokat a szemhéjpúderek palettájáról. A colorful sminktrend a colour blocking irányzat unokatestvérének tekinthető, mely szintén meglepő árnyalatokat rendel egymás mellé a nyolcvanas évek színtelt hangulatából táplálkozva. Merészsége és feltűnősége miatt érdemes a csillogó éjszakákra tartogatni, hiszen mindig meghozza a bulizós kedvet.

L.A. Makeup Store termékei: 1. L.A. Colors Eyeshadow 1190 Ft; 2. L.A. Colors Baked Eyeshadow 2790 Ft; 3. L.A. Colors 50 Eyeshadow 4990 Ft.

Bár a szemhéjárnyékolók nem sokat veszítettek vad színvilágukból, azt érdemes figyelembe venned, hogy a téli szezon valamivel visszafogottabb tónuspárosításokat használ: a pávakéket türkizzel, arannyal vagy akvarellel társítja, a lilát pedig pinkkel keveri egy sminken belül. A sárgát most ne használd egyedülálló árnyalatként a szemhéjadon, árnyékold okkeres, mélyebb színekkel, melyek matt vagy csillogó felületet is alkothatnak. A bohém eleganciához pedig nem lesz másra szükséged, mint némi színérzékre, illetve egy olyan szemhéjpúderszettre, mely tartalmazza a színtípusodnak megfelelő árnyalatokat.
 

Marionnaud termékei: 1. Estée Lauder Pure Color szemhéjpúder 6300 Ft; 2. Yves Saint Laurent szemhéjpúder 15 190 Ft; 3. Shiseido Luminizing Satin Eye Color Trio 11 190 Ft; 4. Only You sminkszett 3990 Ft.

  • Megosztás: