Szenteste napján általában a legtöbb idő az ünnepi menüsor és a lakás feldíszítésére megy el, ezért fontos, hogy legyen a tarsolyodban egy olyan alkalmi frizura, mely néhány perc alatt megvalósítható. Mi most ajánlunk egyet!

Lépésről lépésre

A konty olyan klasszikus, mellyel sosem foghatsz mellé. Ugyanúgy megállja a helyét hétköznapokon, mint ünnepi események alkalmával, például a karácsonyi ünnepi vacsorán. Készítsd el ezt a klasszikus, nőies változatot!

Első lépésként fésüld ki a hajadat, majd egy hajgumi segítségével egészen magasan kösd össze. Gyengébb erősségű hajlakkal fújd át a fejtetődet, és egy nem használt fogkefével óvatosan fésüld át. Ez arra szolgál, hogy a kiálló tincsek és bébihajak is egészen lesimuljanak.

Egy régi zokni fejét vágd le, a szárát pedig szépen tekercseld fel. Húzd át a copfodon, majd hajtsd kicsit előre a fejed, és oszlasd el egyenletesen a zokni körül a tincseidet. Rögzítsd az egészet hajgumival, és, ami kint maradt a hajadból, azt szépen összesodorva tűzd a konty köré. Végezetül még egyszer fújd át lakkal, hogy stabilan rögzüljön a kész frizura, és újra keféld át a fogkefével.

  • Megosztás:
hirdetés