A látványos fonatok és az elegáns kontyok mellett, olykor épp a könnyen elkészíthető hajviseletek tűnnek ki a tömegből, hiszen az ápolt, fényes haj már önmagában megalapozhatja a sikkes megjelenést. Ezek a mutatós frizurák akár néhány hullámcsattal is elkészíthetőek, és nem igényelnek sok időt. Az apró kiegészítők alaposan megbolondítják a kiengedett loboncot!

hirdetés

Manapság már számtalan díszes hajcsattal, kendővel vagy más kiegészítővel találkozhatunk az üzletek polcain. A csinos kis hajékszerek pillanatok alatt képesek felturbózni a megjelenést, miközben kordában tartják a tincseket. Az egyszerű hullámcsatokkal egyaránt érdemes kísérletezni!

Ezek a frizurák tökéletesen megállják a helyüket a lusta reggeleken, vagy ha éppen kifogy az ember lánya a kreativitásból. Minden fürdőszobában, neszesszerben vagy ékszerdobozban lapul pár elfeledett hullámcsat, amelyek szinte csodát tesznek a rakoncátlan tincsekkel.

Divatos frizurák, amelyek néhány hullámcsattal elkészíthetőek

Ezek a frizurák igazán praktikusak, mivel célzott mozdulatokkal könnyedén megalkothatóak. Nem kell sokat igazgatni őket, és pár trükkel egész nap a helyükön maradnak. Ahhoz, hogy ne csúszkáljon el a hajban a hullámcsat, érdemes a szálak közé a hullámos oldalával lefelé becsúsztatni. Az is sokat segít a tapadásban, ha befújjuk a csatokat hajlakkal. Amennyiben hátratűznénk egy-egy tincset az arcunk mellől, úgy az ellentétes irányban, hátulról az orca felé irányítva fixáljuk a hajban, így kevésbé fog elmozdulni.

A videóban 8 különleges variációt mutat be a lány, amik más-más stílust képviselnek, így a nőiesen elegáns és a lazább szettekhez egyaránt passzolnak. Különlegességük, hogy a csatokkal könnyen lehet kísérletezni: a hajba helyezve akár geometrikus formákat, divatos mintákat is kialakíthatunk.

 

Ezek a variációk a hétköznapi hajviseleteket könnyen feldobják, azonban, ha valami különlegesebbet szeretnénk akkor sem kell lemondani róluk. Csupán váltsuk le az általános fekete hajcsatokat díszesebb kiegészítőkre, és garantáltan látványos, divatos lesz a megjelenés a fontosabb alkalmakon is!

 

Cikkfotó: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés