Sosem tudtál szépen fonni? Nem baj, ez a copf nem fonással készül, annál sokkal trükkösebb. Kell hozzá némi kézügyesség, de nem bonyolult.

A hosszú hajat az ünnepek alatt is változatosan lehet viselni. Most egy olyan frizurát mutatunk, ami kényelmes viselet a téli vakáció idején, de bármikor elegánssá lehet varázsolni vörös vagy arany szaténszalaggal, bársonymasnival, esetleg csillogó hajlakkal. Bár ez a copf nem fonással készül, a végeredmény hasonlóan néz ki, mint az, ha befontad volna a hajad, csak egy kis technikai csavar még izgalmasabbá teszi a látványt.

Először is, válaszd ki, melyik a szimpatikus profilod, és annak alapján fésüld át az egyik oldalra az összes hajad. Válassz el egymástól két, egyforma vastagságú tincset, és külön-külön fogd össze őket átlátszó szilikon hajgumival. A felső copfból emelj ki egy vékonyka tincset, azzal tekerd körbe a gumi mentén, majd rögzítsd az egészet. Azután az alsó copfot húzd át a felsőn, majd annak a kettéválasztott tincseit szintén fogd össze, hogy hurkot képezzenek. Így haladj végig a hajad teljes hosszán, majd húzd szét az egymáson átdugott tincseket, hogy vastagabb és tömörebb legyen a copfod.

  • Megosztás:
hirdetés