Csupán a kész frizurát látva bárki azt gondolhatná, hogy ez egy különösen nehéz, fodrászkezeket igénylő konty, amit otthon nem lehet csak úgy összedobni. Pedig igen, megmutatjuk, hogyan!

Blogjában Ariba Pervaiz sok hasznos praktikával segíti a kinézetükre igényes, ám nem sok szabadidővel rendelkező nőket. Rendszerint van a tarsolyában olyan frizura, amit kis leleményességgel otthon is könnyen összerittyenthet magának az ember lánya.

Az alábbi konty is ilyen, mely csodásan mutat, mintha egy divatmagazinból ugrott volna elő viselője. Pedig az elkészítése nem is olyan bonyolult művelet, a kétgyermekes, elfoglalt blogger már rutinosan, pár perc alatt összefésüli magának. Ennél a hajnál nagyon fontos a fixálás, amihez nem árt minőségi termékeket választani, melyek nem roncsolják a haj szerkezetét, nem ragadnak, és nem teszik tönkre a hajvégeket.

Erre különösen ügyelj majd, ha kipróbálod ezt a frizurát, hiszen elég sok fixáló anyagot kíván. Ahhoz, hogy a tincsek összeálljanak, és könnyen feltekerhetővé váljanak, használhatsz hajkrémet vagy nagyon kevés hajolajat. Mindkettő megakadályozza, hogy a hajszálak felpihésedjenek.

 

  • Megosztás:
hirdetés