A koreai 10 lépéses arcápoló rutin már jó néhány éve uralja a szépségápolási trendeket, de valljuk be, kissé hosszadalmas folyamat minden este eljátszani. A jó hír az, hogy már nem is kell, ugyanis a legújabb bőrápolási trend szerint csak két termékre van szükség a tökéletes bőr eléréséért.

A cream skin elérése nem olyan bonyolult

Ez nem más, mint a tonik és egy hidratáló. Persze azért az ne felejtsük el, hogy Koreában egész más tonikokat kevernek, mint, ami általában itthon kapható. Azok fő profilja a bőr felpuhítása, ezáltal előkészítése a következő hatóanyagok befogadására. Az új trend érdekében ki is fejlesztettek egy cream skin elnevezésű tonikot a Laneige márkától, ami tulajdonképpen feloldja a hidratálót, hogy az eredményesebben tudjon felszívódni a bőrben.

A cream skin elnevezés arra utal, hogy az áhított bőrfelszín legyen puha, de egyben ragyogó és mélyen hidratált is. Nagyjából mintha belenyúlnánk egy tégely krémbe. Nem is csoda, hogy sokan megszerették már az új trendet, tekintve, hogy az arctisztítás után csak két terméket kell belepaskolni a bőrbe.

Azért szerencsére itthon is elérhető már néhány koreai márka –sajnos a Laneige pont nem-, így aki nem szeret külföldről rendelni, annak ajánljuk például a minjicosmetics vagy a theboxandthebeauty webshopokat, amik koreai márkák forgalmazásával foglalkoznak.

Főkép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés