Persze, nem is lehetne másként, a szempillaspirál valahogy mindig akkor makacsolja meg magát, ha időszűkében kell sminkelni. Ez a tipp gyors mentőövet dobhat, akkor is, ha kifogyott, vagy beszáradt a festék.

hirdetés

A beszáradt szemspirál bosszúját talán sokan ismerik, akik gyakran sminkelnek. Nem elég, hogy fakó, és alig kenhető a festék, még össze is csomósodik a pillákon, pont akkor, amikor sietni szándékozik az ember lánya. Te is a kukába dobod ilyenkor a használhatatlan szempillafestéket? Legközelebb ne tedd, mert pár sminkelés erejéig még menthető az, ami veszni látszik.

A trükk pofonegyszerű, és egyenesen kézenfekvő, ilyesmi mégis ritkán jut eszébe annak, akit fűt a méreg, mert pórul járt. Pedig néhány cseppentésnyi olajjal könnyedén orvosolható a probléma. Az olívaolaj, vagy a gyógyszertári ricinusolaj nem árt a szempilláknak, sőt, mindkettő ápolja a szálakat. Rendszeres használat mellett, a pillák sűrűbbé, dúsabbá válhatnak, ám az olajos kezelést inkább szempillaspirál nélkül kell alkalmazni. Amikor azonban beszárad, vagy kifogy a festék, a finom, tiszta olaj feloldja a tok belső falára feltapadt festéket, és újra intenzívvé varázsolja megfakult színét.

 

A videó ad egy bónusz tippet is, arra az esetre, ha megszaladna a szemöldökfesték, és túlságosan maszatosnak tűnne a végeredmény.

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés