A könnyed, természetesnek ható, hullámos haj időtlen klasszikusnak számít minden strandszezonban. Szerencsére nem kell ahhoz vízpart közelébe menni, hogy megkapd a csodás loknikat, néhány egyszerű tipp segítségével a városi dzsungelben is autentikusnak fog hatni ez a szuper nyári frizura.

A legjobb, ha a hajad nem frissen mosott, úgy sokkal tartósabb lesz a végeredmény. Első lépésként tégy hidratáló habot a hajra, amit a tövek kivételével fésűvel oszlass el. Ezután fújj könnyű, volumennövelő spray-t a tövekre és hajvégekre, ami azért jó, mert anélkül növeli a haj tömegét, hogy elnehezítené azt.

A beach waves hullámok cseppet sem macerásak

Az így előkészített, száraz hajra mehet egy tengeri sós hajpermet, amitől olyan hatású lesz a hajad, mintha éppen most száradt volna meg a tengerparton. Miután ez is megvan, fogj egy hajvasalót vagy göndörítőt, és S-alakban rátekerve a tincseket kezdd el különböző irányba göndöríteni azokat.

Ez a lépés nagyon fontos, hiszen így érhetsz el igazán természetes hatást. Nem kell az egész hajat begöndöríteni, válassz ki random tincseket, melyeket 3-5 másodpercig süss. Az is fontos, hogy néhány centit hagyj szabadon a hajvégekből, tehát ne az egész hajhosszt göndörítsd be. Ha megvan, húzd meg lazán a tincset, ezzel picit fellazítod, és nem lesz olyan szigorú. Hagyd rendesen kihűlni, majd az ujjaiddal túrj bele a hajadba, és rázogasd fel kicsit. Ezután jöhet a fixáló spray, és már kész is a nagyszerű frizura. Tuti befutó a nyárra!

 

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés