A barnítókrém a nyár egyik hasznos kozmetikuma lehet, de, ha nem jól használod, könnyen foltos lehet a bőröd, vagy természetellenes színt vehet fel.

Ha az alábbi néhány szabályt betartod, elkerülheted a kellemetlenségeket, és megalapozhatod vagy kiemelheted a nyári színedet.

Tudnivalók

A számodra ideális barnítókrém kiválasztásakor tarts szem előtt néhány szempontot. Ha idén még nem napoztál, és fehér a bőröd, olyan krémet válassz, ami nem túl sötét árnyalatot ad, és lassan, fokozatosan barnít. Ha már van egy kis színed, jöhet egy erősebb, sötétebb árnyalatot eredményező készítmény is.

Mindig olvasd el és tartsd be a csomagoláson lévő használati utasítást, és ne alkalmazd többször vagy nagyobb mennyiségben a krémet, mint amennyit feltüntettek rajta!

Így csináld!

A foltok és csíkok elkerülése érdekében a barnítókrém használata előtt zuhanyozz és bőrradírozz! Még jobb eredményt érsz el, ha szőrtelenített bőrfelületen alkalmazod. Tégy egy keveset a krémből a tenyeredbe, majd egyenletesen oszlasd el a bőrödön. Igyekezz mindig ugyanakkora mennyiséggel dolgozni, hogy ne legyen különböző színű két végtagod.

Ezután alaposan moss kezet, különben a tenyered és az ujjaid sárgás színt kapnak, ami hosszú ideig látható lesz – ezt akár úgy is elkerülheted, ha kesztyűben krémezel. Ne öltözz fel, amíg a krém teljesen be nem szívódik, különben a ruháid is elszíneződhetnek.

  • Megosztás: