A szokásos módon kezdődött: csak beszaladok egy ajakbalzsamért. Megpakolva távoztam az üzletből.

Minden nő legszebb ékszere a haja

Óvodás korom óta kényes vagyok a tincseimre. Rengeteg sampont, balzsamot, hajápolót kipróbáltam már, kisebb-nagyobb elégedettséggel. A DM saját márkáját, a Baleát alapvetően kedvelem, szívesen használom és tesztelem ezeket a termékeket, nemcsak a hajápoló családot, hanem a tusfürdőket, testápolókat is. Ezekből is került bőven a kosárba.

A napokban elfogyott a hajolajam, így, amikor beugrottam egy ajakbalzsamért, némi válogatás és információszerzés után egy száraz hajra ajánlott ápoló mellett tettem le a voksomat, név szerint a Balea Oil Repair termékcsalád tagjára. A címke szerint argán- és napraforgóolajat tartalmaz, úgy gondoltam, ez nem lehet rossz. Sárgás színével inkább étolajra emlékeztet, számomra picit édeskés illatával azonban meggyőzött.

A leírás szerint mindennapi használatra is alkalmas, ultrakönnyű formulájának köszönhetően pedig nem nehezíti és zsírosítja a hajat. Ezt látván az az érzésem támadt, hogy ennek az üvegcsének feltétlenül ott a helye a fürdőszobapolcon. 100 ml-es, pumpás kiszerelése pont ideális számomra, az pedig külön pozitívum, hogy mindössze 1199 forintot fizettem érte.

Hazaérvén első dolgom volt kiereszteni a szellemet a palackból. Mint általában az új kozmetikai termékeknél, itt is beleestem abba a csapdába, hogy nem volt mit tenni, muszáj volt egyből kipróbálnom a szerzeményemet. Irány a fürdőszoba, és indulhat a teszt. A használati útmutató szerint törülközőszáraz hajra kell felvinni a terméket, ennek megfelelően jártam el.

Mivel olajról van szó, körülbelül borsónyi mennyiséget oszlattam el a tenyeremen, majd vittem fel egyenletesen a hajamra, teljes hosszában, persze ügyeltem rá, hogy a hajvégekre kicsit több jusson, ott ugyanis eléggé száraz a hajam. Átfésültem, majd a szokásos módon formáztam, szárítottam. Valóban fényes, selymes és könnyen kezelhető lett a loboncom, egyáltalán nem hagyott zsíros érzetet maga után az olaj. Röviden és tömören: elégedett vagyok, nagyon. Azért mindennapos használatra nem ajánlanám, mert, aki hajlamos rá, annak bizony loncsos lehet tőle hamar a haja.

  • Megosztás:
hirdetés