Egy kifinomult, elegáns smink éppen úgy tündöklővé teheti az arcot, mint egy luxusékszer. A találó elnevezésű Les Scintillances de Chanel karácsonyi sminkkollekció sem áll távol ettől a gondolattól, hiszen fényűző árnyalatainak kidolgozását egy barokk stílusú ékszeröv ihlette, melyet egykor Coco Chanel viselt. A készletből árad a franciás vintage hangulat, a színvilága pedig a gyertyafényben megcsillanó arany karácsonyfadíszeket és az ajándékokat körülölelő vörös bársonyszalagokat idézi számomra.

A selymes ekrü, arany és ébenfa szemhéjpúderek lágy tónusaihoz füstszürke árnyékolót kínál a paletta, a drámai pillantás fokozására pedig csillogó arany szemkihúzót alkotott a Chanel Makeup kreatív csapata. Az elefántcsontszínű highlighting-púder már önmagában is olyan, mint egy fekete dobozkában megbúvó ékszer.

Nem csak az arccsontra viheted fel, hanem egy leheletnyit a homlokodra és az álladra is tehetsz belőle, mert a gyöngyházszemcséi üde, fátyolos fényt adnak a bőrnek. A könnyeden púderezett, porcelános árnyalatú bőrön észbontóan mutatnak a kollekció vörös és korall rúzsai, melyek tónusaival harmonizálnak a körömlakkok és a szájfények.

  • Megosztás:
hirdetés