Közeledik a karácsony, az utcák lassan díszkivilágításba burkolóznak, és a boltok kínálata is az ünnepekre hangol minket. Az adventi időszak szépségét a várakozás adja meg, aminek izgalmát a szépségkalendáriumok is fokozhatják. Idén ismét sok meglepetést rejtenek a kis ablakok, melyek édességek helyett apró, de hasznos kozmetikumokkal kecsegtetnek.

hirdetés

Gyerekként mindenki imádja az adventi naptárakat, hiszen a kis ablakok legtöbbször finom csokoládét vagy cukorkát rejtenek. Nos, ez a felnőttekre is igaz, hiszen a meglepetés öröme, a várakozás hozzátartozik az ünnepi időszakhoz.

Már szinte hagyomány, hogy a legnagyobb kozmetikai márkák minden évben izgalmas szépségkalendáriumokat készítenek. A díszes dobozba csomagolt kozmetikumok a meglepetés erejével hatnak, ezért csak még édesebb lesz a várakozás. Az apró ablakok értékes belsőt rejtenek, mivel a gyártók összeválogatták a legjobb termékeiket.

Álomszép adventi szépségkalendáriumok, melyek feldobják az ünnepi időszakot

A szépségmárkák minden évben megpróbálják túlszárnyalni a korábbi kalendáriumokat, ezért a díszítés és a belső tartalmon évről évre csak jobb lesz. Tény, hogy a szépségkalendáriumok ára elég borsos, ám rengeteg terméket kapsz meg egyszerre, illetve vannak limitált kiadások, melyeket csak ilyen formában szerezhetsz meg.

A szépségkalendáriumok megelőlegezett ajándékként is ideálisak, hiszen rendkívül tartalmasak, és november 28-tól december 24-ig minden napra tartogatnak egy kis örömforrást.

 

A dizájnos ablakok változatos szépségápolási termékeket vonultatnak fel a parfümöktől a kézkrémekig, ezért, ha van kedvenc márkád, akkor érdemes minél hamarabb beszerezned a adventi kalendáriumot, biztosan nem fogsz csalódni. Az utóbbi időben roppant népszerűvé váltak a díszcsomagban kapható meglepetéskozmetikumok, ezért a termékek hamar elfogynak az üzletekből.

Összeállításunkban testápolási, bőrápolási és dekorkozmetikai kalendáriumot egyaránt találsz.

 

Kiemelt kép: Getty Images. 

Képgaléria nyitóképe: Getty Images. 

  • Megosztás:
hirdetés