Ezekkel a sminkes bakikkal valószínűleg már te is összefutottál az utcán, mert sajnos nagyon gyakoriak. A magyar blogger jól szemlélteti, milyen a hibás és a jó festési módszer.

Mivel az interneten egyre inkább terjednek a jónak feltüntetett, de nappalra nagyon erőteljes és túlzó sminkek, sajnos sokakban rögzülnek a rossz arcfestési rutinok. Ilyen például a kiugróan vastag, feltűnően átrajzolt szemöldök, a szájvonalon túlfutó rúzs, aminek a színe sem passzol, valamint a durván felvitt, nem jól összedolgozott, füstös szemfesték, mely lehangolóvá és nyerssé teszi az egész sminket.

Az olcsó hatást elkerülendő, nem árt megbizonyosodni arról, hogy nem minden előnyös, ami az interneten trendinek számít, és nem biztos, hogy a legjobban célravezető sminkelési mozzanatok rögzültek a kezünkben. A magyar Csengettyű vlog szerkesztője megmutatja videójában a leggyakoribb sminkelési hibákat, és azt is, hogyan lehet igazán divatos, finom sminket készíteni, mely kellemetlen maszkhatás helyett inkább szépen kiemeli az arcvonásokat.

 

  • Megosztás:
hirdetés