Az interneten ma már minden fellelhető, így nem kell például sminkiskolába iratkozni ahhoz, hogy az ember a szakma csínját-bínját elsajátítsa. Persze lassabban megy majd, mint akkor, ha profi oktatást kapnánk, de legalább csak azt kell megnézni, ami tényleg érdekel.

Hasznos sminkvideók a neten

Persze itt is akadnak olyanok, melyekből semmi jó tanácsot nem lehet kinyerni, de ez általában már a videó elején látszódik. Számos amatőr és profi osztja meg a tapasztalatait, érdemes feliratkozni a különböző YouTube-csatornákra, ha érdekel a sminkelés. Az alábbiakban olyan videókat szedtünk össze, melyek nem feltétlenül a látványos szem- vagy szájfestésre fókuszálnak, de nagyon hasznosak.

Az alábbi videóban a mindig őszinte Wayne Goss brit sminkes beszél a legnagyobb szemfestési hibákról. A videó angol nyelvű, de sok hasznos dolgot megtudhatunk belőle, például, hogy a satírozáshoz tiszta ecsetet használjunk. De felhívja a figyelmet arra is, hogy nem biztos, hogy az eredmény ugyanaz lesz, mint a videó készítőjénél, mivel mindenkinek más az arcberendezése.

Lisa Eldridge az egyik leghíresebb brit sminkes, dolgozik a Vogue-nak, és tényleg a legnagyobb sztárokat sminkeli vörösszőnyeges eseményekre. A következő videóban egy olyan arcfestést oszt meg a nézőkkel, amit ő ‘No Make up’ – make upnak nevez, magyarán, azt mutatja be a videóban, hogyan kell akkor sminkelni, ha azt szeretnénk, hogy úgy nézzen ki, mintha nem lenne a bőrön semmi. Elsőnek butaságnak tűnhet, de sok olyan alkalom adódik, amikor jól jöhet.

Nikkie de Jager videói nagyon szórakoztatóak, miközben remek tippeket oszt meg a közönséggel, magán mulat, vicceket mesél, szóval nemcsak a sminkelés miatt érdemes megnézni a videóit, melyeket egyébként a NikkieTutorials.com oldalon lehet elérni. A következő videóban egy csodaszép, mégis egyszerű sminket mutat be, mely tökéletes lesz a nyárra, köszönhetően a rúzsnak.

  • Megosztás:
Címkék:
hirdetés