Persze, hogy olyan jól néz ki, mert sok pénze van! – hangzik el gyakran sok nő szájából, pedig a fiatalos külső nem feltétlenül a drága kozmetikai kezelések függvénye.

Bár egy-két dolgon muszáj változtatni, ha valaki fiatalosabban szeretne kinézni, nem kell rögtön méregdrága bőrkezelésekre vagy megfizethetetlen plasztikai beavatkozásokra gondolni. Bár az említett módszerek kétségkívül hatékonyak lehetnek, otthon, néhány házi praktikával is felfrissíthető a megjelenésünk, méghozzá olcsón.

A legtöbb esetben ugyanis nem is a ráncoktól tűnik idősebbnek valaki a koránál, hanem egy-két apróságtól, ami nagyobb odafigyeléssel és néhány alapvető trükkel kiküszöbölhető. Ha le akarunk tagadni pár évet, fontos a hajunk állapota és ápoltsága, illetve a bőrünk üdesége, ami a ráncok ellenére is elérhető.

Éveket öregíthet rajtunk a sárga fogsor, a lelapuló frizura, a pigmentfoltos dekoltázs, valamint az elhanyagolt kéz- és arcbőr. Az alábbi tippek nem terhelik meg a pénztárcádat, csak egy kis időre lesz szükséged, amit magadra fordítasz.

  • Megosztás:
hirdetés