A hírességek mögött gyakran egy szépítő csapat áll, így mindig akad tanácsadójuk, ha a frizurájukon szeretnének változtatni. Szögletes arcélhez hasonló fazonokat javasoltak.

A szögletes fejforma legszembetűnőbb jellemzője, hogy a homlok nagyjából ugyanolyan széles, mint az állkapocs, az áll pedig nem ugrik ki a fej körvonalából, hanem majdnem egybeolvad a szögletes arcéllel. Van, akinek keskenyebb, és van, akinek sokkal szélesebb az arcformája, ám nagyjából ugyanazok a hajfazonok állnak jól azoknak is, akiknek kicsit hosszúkásabb a fejük, de az állkapcsuk markáns és karakteres.

Frizuraválasztáskor arra kell ügyelni, hogy a tincsek lágyítsák az erőteljes arcéleket. Kerülendők az éles, egyenes vágások, és az sem túl szerencsés, ha az arcot középen elválasztott, simára vasalt tincsek keretezik. A szögletes arctípusoknak inkább a mozgalmas, játékos frizurák állnak jól, puha vágásokkal és lágy, szélfútta hullámokkal. Néhány híresség – fodrásza segítségével – mesterien ellensúlyozta arcának határozott vonalait.

  • Megosztás:
hirdetés