Mindenki otthonában ott lapulnak, és bármikor segíthetnek abban, hogy ne ügyetlenkedd el a cicasminket. Cseppet sem bonyolult módszerek kezdőknek!

A tusvonalat mindenki másképp húzza meg, de egy biztos, hogy tízből kilenc nőnek nem megy simán a cicasmink készítése. Az eredmény pedig sokszor a legkitartóbb küzdelem ellenére is hervasztó tud lenni. Az ügyetlenebbek persze, nem fognak hozzá csak úgy, nyers önbizalommal a feladathoz, hanem egyetlen határozott vonalhúzás helyett inkább felnyomdázzák, vagy sablonnal kanyarítják a helyére a fekete festéket. Ám mi van akkor, ha nincs kéznél sablon, és fogytán a türelmünk vagy az időnk?

Ebben a kis videóban – leszámítva a spanyol lány angolos affektálását – csupa jó és hasznos dolgot találsz, ha te sem vagy a cicasmink biztos kezű, precíz nagymestere. A bloggerlány, Caro Losada öt olyan, gyors és egyszerű technikát próbált ki, ami nagy kedvencnek számít az Instagram berkein belül, mert állítólag megkönnyítik a tusvonal felkenését. A teszt során öt segédeszközből egy elvérzett, ám a többi meglepően jól vagy megfelelően teljesített. Derítsd ki, hogy neked melyik módszer a legkényelmesebb!

  • Megosztás:
hirdetés