Az átváltoztatós műsorok mindig nagy népszerűségnek örvendenek, nem véletlenül. Külső szemlélőként is jó érzés megnézni, hogyan változik meg valaki a kamera vagy a fényképezőgép előtt. A hasonló nyereményjátékokra mindig rengeteg a jelentkező, és általában boldogan távoznak az eredményt mutató fényképekkel a delikvensek.

Az előtte-utána fotók között igen éles lehet a kontraszt, hiszen a legtöbb stylist azt szeretné megmutatni, hogy milyen sokat lehet kihozni egy emberből. Szó se róla, látványos és szép képekről van szó általában, de egy stylist-csapat most új ötlettel állt elő.

Természetesen te!

Gácsi Georgina, Szabó Johanna és Cseh Évi – a Természetesen Te csapat tagjai – azt szeretnék megmutatni, hogy minimális változtatással, akár otthon készülő fotókon is nézhet ki bárki úgy, mint egy modell, csupán szakértő kezekre van szükség.

Miről szól?

Néhány ruhaváltás, smink, hajvariációk, illetve egy fotós, aki mindezt tökéletesen megörökíti. Pár órás tanácsadással egybekötött divatfotózás keretein belül, szakemberek kezei alatt szépülhetsz, akik arra törekednek, hogy kihozzák belőled a legjobbat anélkül, hogy az mesterkélt hatást keltene.

A képeket elnézegetve látszik, hogy senki nem volt zavarban, mindenki a maga stílusának megfelelő öltözéket és sminket kapott.

A lányok négy kategóriába sorolták a szolgáltatást, Természetesen Te, ha valaki saját magáról akar képet, Természetesen Ti, ha családról, barátokról szeretne valaki maradandó emléket, és külön szekció van a kismamáknak. Talán itt láthatók a legszebb képek. Ha valaki csak a csemetéjét szeretné megörökíteni, akkor arra is van lehetőség.

Maga a szolgáltatás egy tanácsadással egybekötött divatfotózás, amit a saját otthonodban is megejthettek. Sminkes, fodrász és stylist foglalkozik a jelentkezőkkel, akik húsz képet kapnak a végén. A fotózás 40 ezer forinttól indul.

  • Megosztás:
Címkék:
hirdetés