Virágok nélkül nincs esküvő, de már nemcsak a menyasszonyi csokrot, a templom- és teremdekorációt, illetve az asztali díszeket készíttetheted el a virágkötőkkel, hanem a frizurád felcicomázást is rájuk bízhatod. Ragasztópisztoly és egy-két kiegészítő segítségével álomszép esküvői hajpántokat, koszorúkat és csatokat tudnak készíteni friss, élővirággal feldíszítve, melyek elhelyezéséhez és rögzítéséhez természetesen érdemes fodrász segítségét kérni. A legjobb, ha előre megbeszéled vele, hogy fátyol helyett virágokat szeretnél a hajadba, így együtt megtervezhetitek a díszítés elrendezését, valamint a hozzá passzoló frizurát.

A virágkötő művirágokból lemodellezheti, hogy néz majd ki élővirágos fejdíszed, mellyel a fodrász is próbahajat készíthet a nagy nap előtt, hogy ne akkor kelljen kikísérletezni a virágok stabil helyét. Éppúgy, mint a menyasszonyi csokrot, a friss virágból gyártott hajdíszeket is ajánlott hűtőben tárolni, vizes alapra fektetve vagy vizes ampullákba állítva.

Amennyiben egyszerűbb, tartósabb dekorációt szeretnél a hajadba, selyem- vagy textilvirágokból, esetleg szárított bogyókból összeállított, előre legyártott hajdíszeket is vásárolhatsz, melyek ma már egészen természetes hatást keltenek. Az új trendek szerint a virágos hajbavalók a rusztikus, a romantikus, a vintage, illetve a mesebeli, erdei tündérek által inspirált esküvői stílusokhoz passzolnak leginkább.

  • Megosztás: