A régi beidegződésből adódóan még ma is sokakban hagyományos kép él az arákról, akik hófehér ruhában, selymesen leomló loknikkal vagy elegáns, kontyba tűzött hajjal állnak az oltár előtt. Ám nem egyszer már a ruha sem fehér, gyakran a fátyol is elmarad, és az sincs kőbe vésve, hogy a menyasszonynak csakis hosszú haja lehet.

Persze a hosszú hajzuhatag áldásosnak tűnik ilyenkor, hiszen bármilyen frizurát össze lehet rittyenteni belőle, ha ügyes a fodrász, gyakorlatilag korlátok nélkül. Míg a rövid tincsekkel kevésbé lehet játszadozni, úgymond határt szabhatnak a fantáziádnak. Ám felesleges póthajban gondolkodni, mert az elcsúfíthatja a természetes, elegáns megjelenést. Inkább a fejdíszekkel, csatokkal, hajpántokkal érdemes különleges stílusokat kialakítani.

A rövid pixie és bob fazonok jól passzolnak a vintage hangulatú öltözékekhez, de éppúgy megfelelnek a modern irányzatok elvárásainak. A félhosszú bubifrizurák már az ondolálást is elbírják, és sokféleképpen variálhatók. Akár a hatvanas éveket is megidézheted velük.

  • Megosztás:
hirdetés