Nyakadon az esküvő, de ötleted sincs, mit adhatnál ajándékba? A legtöbb embernek beletörik a bicskája a gondolkodásba, így leggyakrabban egy sablonajándékkal készülnek. Te ne tartozz közéjük! Alábbi ötleteinkből szuper inspirációt meríthetsz, és olyan meglepetést okozhatsz az ifjú párnak, amire álmukban sem gondoltak volna!

hirdetés

Szív alakú fényképkollázs

Hála a közösségi médiának, könnyűszerrel hozzájuthatsz a legcukibb közös képekhez, melyeket kinyomtatva összeállíthatsz egy kollázst. Személyre szabhatod a képkeretet és a színeket is, a pár ízlésének és lakásának stílusához igazodva. Ha nem szeretnél bíbelődni az összeállítással, bízd a munkát egy profi csapatra.

Keretezett parafa világtérkép rajzszögekkel

Gyakorlatilag olyan, mint egy to do tábla, csak éppen nem a teendők listáját kell kifüggeszteni rá. Bejelölhetik azokat a helyeket, melyekhez különleges események, emlékek kapcsolódnak. Ha kiteszik a falra, rápillantva bármikor felidézhetik a szép élményeket.

Wellness-hétvége

Az esküvői őrület után jólesik egy kis lazítás, így bátran fizesd be őket egy kényeztető hétvégére. Alig várják majd a lazító masszázst és a hűsítő csobbanást, így ezzel sem foghatsz mellé. Szerencsére a szállodák többsége gyakran kínál remek ajánlatokat, így neked sem kell félned, hogy százezrekbe fog kerülni ez a kiruccanás.

Airbnb-ajándékkártya

Egy utazás megszervezésénél nagy dilemma a szálláshely kiválasztása és persze, annak kifizetése. Ha tudod, milyen típusú helyeken szoktak megszállni, és általában mennyiért, válaszd az Airbnb által kínált ajándékkártyát, melyet feltölthetsz, ők pedig bárhol felhasználhatják azt.

Bőröndszett

Ha szeret utazni a szerelmespár, ennek biztosan örülni fognak. A bőröndök sorsa egy utazás során gyakran kérdőjeles, ezért nem árt, ha van még egy pár tartalékban.

Koktélszett

Péntek este vagy hétvégén jólesik egy kis lazítás. Ha nem beülős típusok, és inkább az otthoni kuckózásra szavaznak, örülni fognak egy bárszettnek, mellyel otthon is kikeverhetik kedvenc italaikat. Nem kell profinak lenni, hogy ez sikerüljön, a tv előtt szürcsölgetett koktél pedig felejthetetlen élmény lesz nekik.

Jegyek

Mostanában lép fel a kedvenc énekesük, vagy szeretnének elmenni egy eseményre? Vedd meg nekik a jegyet, és szerezz vele örömet! Jó ötlet az úgynevezett sétajegy is. Sok cég, például a Hosszúlépés, szervez már városi túrákat mindenféle tematikával, így az ajándék jeggyel ők választhatják ki, melyik izgalmas sétára mennek el.

Konyhai készlet

Ha már kiválasztottál egy szuper készletet, aminek tudod, hogy örülni fognak, dobd fel gravírozással, vagy készíttess rá vicces, személyre szabott feliratokat. Így tuti a te csészédből akarják majd inni a reggeli kávét! Persze előtte mindig tájékozódj, a mostani párok már együtt élnek az esküvő előtt is, így nem árt kideríteni, mire van szükségük.

Képek: Getty Images és etsy.com.

 

  • Megosztás:
hirdetés