Ha esküvőre vagy hivatalos, de nincsenek tízezreid a nászajándékra, viszont szeretnéd valami személyessel és maradandóval meglepni az ifjú párt, akkor is van lehetőséged olyan meglepetést találni, aminek biztos, hogy örülnek majd.

A következő ötletek között biztosan találsz majd olyat, ami szimpatikus, és fel is tudod használni.

Keretezz!

A friss házasok közös otthonába nem árt egy-egy olyan dísztárgy, mely az összetartozásukat jelképezi, és emléket állít az esküvőnek is. Éppen ezért jó ötlet lehet, ha valamilyen mutatós keretet csináltatsz az esküvői meghívójuknak, vagy bekeretezteted a nevüket valamilyen kreatív formában, például betűs kockából kirakva, egy közös betűnél keresztezve.

Ha van hozzáférésed a családi albumokhoz, jó ötlet lehet előhívatni egy montázst, melyen felül egy-egy gyerekkori kép van mindkettejükről, alul pedig már egy közös fotó szerepel.

Adj növényt!

A cserepes növény elsőre sablonos lehet, de, ha valamilyen különleges példányt választasz, egy szép kaspóban vagy más kreatív edényben, máris egyedi ajándékot adsz. Ennek ráadásul más értelme is van: így a friss házasoknak máris lesz egy kis élőlényük, melyről közösen gondoskodhatnak.

Ne csak tárgyakban gondolkodj!

Nemcsak kézzel fogható dolgokat ajándékozhatsz. Ha például ügyesen fotózol, vállald el, hogy elkészíted az esküvői képeket! Ebben az esetben jó előre szólj, hogy az ifjú pár ne fogadjon szakembert. Elvállalhatsz más feladatokat is az esküvőn, csak tudakold meg, mi lenne a legnagyobb segítség a menyasszonynak és a vőlegénynek.

  • Megosztás:
hirdetés