Minden ara gyönyörű az esküvőjén, de talán egyetérthetünk abban, hogy a modellek nem kis előnnyel indulnak, hiszen egy szavukba kerül, és az egész Rimmel-küldöttség vagy éppen Galliano áll a rendelkezésükre.

A nagy dobra vert modellesküvők sorát Lara Stone kezdte, aki két éve májusban aranyszegélyes, hófehér Givenchy-ben állt az anyakönyvvezető elé David Williams oldalán. A fogadásra már eszelős metál koktélruhában érkezett, és 120 vendégének még szinkronúszó bemutatót is rendelt a Shoreditch House tetőmedencéjébe. Coco Rocha, kanadai modell nemcsak fotókkal örvendeztette meg rajongóit, egyenesen kisfilmet készíttetett a nagy napról, ami annyira jól sikerült, hogy a fogadalomhoz érve szem nem marad szárazon. Coco ruháját Zac Posen tervezte, sminkje miatt pedig természetesen a Rimmel csapata repült Londonból a helyszínre. Férje, James Conran szmokingját a Dior-háztól rendelték, a romantikus menyegzőt pedig egy Loire-völgyi kastélyban tartották, mindössze ötven szerencsés vendég körében.

2011 júliusában révbe ért az angol ikon. Kate Moss angliai faluban tartott, tündérmesébe illő esküvőjét A nagy Gatsby című film és a ’20-as évek ihlették, a menyasszonyi ruhát is ehhez híven kreálta Galliano. A fogadalmukat abban a Szent Péter-templomban tették, ahol kislányát, Lila Grace-t annak idején megkeresztelték. Kate-et az oltárhoz és a The Kills frontemberéhez, Jamie Hince-hez 16 angyalarcú koszorúslányka kísérte – közöttük persze saját lánya.

Még ugyanabban a hónapban Anja Rubik is feladta lányságát Sasha Knezevic szerb modell kedvéért. Anja egy Peter Dundas által tervezett, elöl mini, hátul uszályos ruhában mutatta meg Mallorca lakóinak égig érő lábait.

A legkülönlegesebb mind közül talán Lauren Bush és David Lauren – Ralph Lauren fia – rodeóesküvője volt. A férj családjának 17 ezer hektáros farmján tartották, Coloradóban, a rusztikus elegancia jegyében. Volt lovas szekér és western csizma – még az arán is -, nem csoda, ha a Farm, ahol élünk jut a képekről az eszünkbe.
A legfrissebb exkluzív esküvői anyagot Caroline Trentini szolgáltatta a Vogue-nak. A brazil szőkeség a fotós Fabio Bartelt felesége lett. Elefántcsont színű, csupa csipke ruhája – Oliver Theyskens – be is járta a sajtót, mint Katalin hercegné Alexander McQueen-ruhájának kiköpött mása. A brazíliai lagziban már egy fehér, háromrészes bőrruhában és lapos talpú, szegecses Valentino-cipőben bulizott. Sok boldogságot!

  • Megosztás:
hirdetés