Az esküvői készülődés során a körmökre is időt kell szakítani, mert a kéz az egyik legfontosabb szereplője a nagy napnak. Érdemes hát valamilyen különleges, finom és visszafogott mintával feldobni a körmeidet, ami illik az alkalomhoz. Ehhez nem feltétlenül kell manikűröshöz menned, illetve sokat fizetned: otthon is megoldhatod.

Csipkés, csillámos körmök

A következő körömmintát nem nehéz elkészíteni, és mindegy, hogy rövid vagy hosszú a körmöd, jól mutat majd. A fehér szín, az egyszerű minta és a szolid csillámok tökéletes összhangja esküvői hangulatot teremt. Szükséged lesz hozzá színtelen alapozólakkra, fehér körömlakkra, fogpiszkálóra, egy apró cetlire, egy ezüst és egy csillámos körömlakkra, kozmetikai szivacsra és színtelen fedőlakkra.

Így készítsd el!

Fesd ki a körmeidet a színtelen alapozólakkal, majd várd meg, hogy megszáradjon. A fél körmödet átlósan lakkozd fehérre, majd cseppents a cetlire a fehér körömlakkból. Ebbe a pacába mártsd bele a fogpiszkálót, és apró félkörökből rajzolj vele sormintát a fehér körömlakk szélére.

Ha ezzel megvagy, és a fehér körömlakk már száraz, cseppents az ezüstszínű lakkból a papírlapra. Mártsd bele a kozmetikai szivacsot, és óvatosan kezdd el vele összepacsmagolni a körmök tetejét. Az ezüstös részt fesd át a csillámos körömlakkal, ha már megszáradt.

Utolsó lépésként minden körmöt lakkozz át színtelen fedőlakkal az extra csillogásért és a tartósabb eredményért. A bőrödön található felesleges lakkot acetonba mártott fülpiszkálóval könnyedén eltávolíthatod. A menyasszonyi körmök elkészítését itt nézheted meg videón.

  • Megosztás:
hirdetés