Egy jó manikűrös nemcsak esztétikussá varázsolja a kézfejet, de ügyel a higiéniára és az egészség megőrzésére is.

Ha az alábbi dolgok valamelyikét tapasztalod a szalonban, ahová jársz, az azt jelzi, hogy ideje váltanod!

Megsérülsz

A manikűrösnek nagyon óvatosan kell dolgoznia, és tudnia kell, hogy mennyit bír ki a vendég körme és bőre. Ha mégis előfordul, hogy megsérti a körömágyadat, vagy túlságosan bevágja a körmödet, az arra utal, hogy nem elég képzett, vagy nem figyel eléggé a munkájára. Egy apró baki talán még belefér, de csak akkor, ha utána megfelelően fertőtleníti és lekezeli a területet, ha azonban többször megesik az ilyesmi, ne habozz, keress másik manikűröst!

Nem tiszta a környezet

Mivel a manikűröshöz sokan járnak, különösen fontos, hogy tiszta környezetben és steril eszközökkel dolgozzon. Ha úgy látod, hogy a szoba állapota hagy némi kívánnivalót maga után, és a szerszámokat sem tisztítja megfelelően a manikűrös, a saját érdekedben menj inkább máshová!

Rossz minőségű anyagokkal dolgozik

Sajnos vannak, akik átlagos vagy éppen magasabb árat kérnek a munkájukért, de emellett silány minőségű termékekkel dolgoznak, így akarnak nagyobb profitra szert tenni. Ha azt tapasztalod, hogy hamar tönkremegy a lakk vagy a műköröm, és sűrűbben is kell járnod a manikűröshöz, könnyen lehet, hogy jobban jársz, ha mást keresel.

  • Megosztás:
hirdetés