A ruha nemcsak a megjelenésedet, hanem a közérzetedet is meghatározhatja a nagy napon. Ezekben az egyszerű vonalvezetésű, légiesen könnyed kreációkban felszabadultan érezheted magad.

Bár az idei nyár időjárása kiszámíthatatlan és gyakran viharos, érdemes kánikulához tervezni az esküvői ruhát, amire könnyen felkaphatsz valamit, ha hűvösödik a szél. Mivel egyre divatosabbak a szabadtéri szertartások és lakodalmak, a tervezők is főként a vízparti, kerti, romantikus helyszíneket vették számításba, amikor megálmodták kollekcióikat.

A szabások helyett most az anyagok játékán van a hangsúly: a finomság és a könnyedség a cél. Csipke-, selyem-, és sifonruhák sorakoznak a kínálatban, melyek egyszerű vonalú fazonjaikkal a női test szépségét éltetik.

A hosszú redők az alacsony termetű menyasszonyoknak is kedveznek, hiszen jótékonyan megnyújtják az alakjukat. A nőies formák, az izgalmas kivágások és a leheletfinom anyagok teszik olyan ellenállhatatlanná ezeket a ruhákat, melyek a legcsekélyebb díszítéssel is roppant elegánsak.

  • Megosztás:
hirdetés