Mindjárt indul a foci VB. A pasik hosszú hetekre beköltöznek a tévé elé, vagy a haverokkal nézik a meccset valamelyik sörözőben. De mihez kezdjünk mi, csajok?

Nos, nekünk van ötletünk: hagyd a párod focit nézni, szólj a barátnőidnek és gyertek el szépülni június 13-án és 21-én este a Körúti OrvosEsztétikai Centrumba, ahol egy igazi csajos estével várunk.

Az est házigazdája Árpa Attila, aki pezsgővel és sütivel fogad majd titeket. A pillanatot megörökítjük Beauty Night-os roll-up előtt és elküldjük nektek emlékül. Ezen kívül kozmetikai tanácsokat nyújt kozmetikusunk, Hernádi Zsanett és stílustippekkel, divattitkokkal vár Eli van Poeyer, az Instyle Magazin Divatigazgatója.

Akciók a Beauty Night-on!

És ez még nem minden! Most jön a lényeg: a Beauty Night-on minden hölgyvendégünk 20 százalékos kedvezményt kap a hialuronsavas ajak- és arcfeltöltés illetve botox-kezelés árából.

Megéri rábeszélni a barátnőid, hogy eljöjjenek, mert ha többen érkeztek és vesztek részt kezelésen, meglepetés ajándékot is kaptok. Persze ahhoz, hogy gördülékenyen menjenek a dolgok, mindenképpen előzetes bejelentkezés szükséges a kezelésekre. A rendezvény mindkét napon délután 5 órától éjfélig tart majd. Félő, hogy gyorsan betelnek a helyek, ezért jelentkezz mielőbb!

A vb-hez hasonlóan a Beauty Night is több helyszínen zajlik majd. A 2. emeleti váróban tartjuk a fogadást, ott rendezzük majd a közösségi programokat. Az 1. emeleten lesznek a kezelések, itt sem szenvednek majd hiányt vendégeink pezsgőben és sütiben, de itt már diszkrétebb környezetben fogyaszthatnak. Akik az érzéstelenítő hatására várnak, azok vidám, csajos filmeket nézhetnek. Az ideális elrendezésnek köszönhetően a kezelés végén senkinek sem kell smink nélkül végigvonulni a többiek előtt, persze csak, ha nem szeretne.

A világbajnok Beauty Night-on való részvételhez mindenképpen előzetes bejelentés szükséges, ha valakit másfajta kezelés is érdekel, telefonon várjuk kérdéseit.

Facebook oldalunkon további részleteket is megtudhatsz, még az is lehet, hogy kiderül, mi lesz a meglepetés ajándék.

A részletek röviden:
A Beauty Night-on 20% kedvezmény a hialuronsavas ajak- és arcfeltöltés illetve botox-kezelés árából!
Helyszín: Körúti OrvosEsztétikai Centrum, Szent István körút 24. I.-II. (a Nyugatinál)
Időpont: 2014. június 13. és 21. 17.00 – 24.00
Időpontfoglalás szükséges!

Amíg a párod focit néz, legyen részed igazi feltöltődésben egy kellemes, kényeztető este keretében. KOCcints a KOC-ban Árpa Attilával!

  • Megosztás:
hirdetés