A tavaszi ruhakínálat csalafinta dekoltázsai gyönyörűen kiemelik a kebleket, anélkül, hogy ízléstelenül felpolcolnák őket.

A magasan záródó, túlságosan merev esküvői ruhák előnytelenül mutathatnak rajtad, ha pici a melled. Lelapítanak, és aránytalanul összenyomják a felsőtestet. Ne félj a kivágott, mély dekoltázstól, hiszen pont az ilyen megoldásokban nem tűnnek el a kicsi cicik, ugyanis trükkösen alulról vagy oldalról kapnak támogatást. A legtöbb pánt nélküli, csipkés felsőrészű ruhához már beépített melltartó párna is jár, amit természetesen személyre szabottan kérhetsz a ruhaszalonokban.

Az alábbi csipkekreációk szabásai pont olyanok, melyek elbírnak egy kis trükközést, miközben abszolút légiesek, könnyedek, és törékeny nádszálnak mutatják viselőjüket. A melleket tartó kialakítás kényelmes, és külső szemlélő számára láthatatlan. A gyönyörű csipkemotívumok szintén csalnak egy picit optikailag, de csak egészen parányit, hiszen nem az a cél, hogy óriási kebelbedobással vonja el a figyelmet a szertartásról a menyasszony. Ezek a fazonok szinte angyaliak, mégis hangsúlyt adnak a nőies idomoknak.

  • Megosztás:
hirdetés